Scrap Workshops

Altijd al eens willen leren scrappen, of kunt u het al maar vindt u het gewoon gezellig om eens in groepsverband te werken, dan kunt u zich aanmelden voor 1 van de workshops, gegeven in 't Scrap-Ateljeetje.

Natuurlijk kunnen er ook workshops op afspraak gegeven worden. Hiervoor dient u voor een groepje van min. 6 en max. 12 personen te zorgen.

Voor kaartenworkshops geldt een groepje van min. 8 personen.

U kunt contact met mij opnemen via: ellyvantrappen@yahoo.com

Eventjes het volgende:

De workshops dienen bij opgave betaald te worden (helaas is dit noodzakelijk gebleken), zolang er niet betaald is, is je plekje niet verzekerd. Mocht je kadobonnen of spaarpunten hiervoor in willen leveren dan kun je me hier uiteraard altijd over contacten.

Tot 2 weken afzeggen voor de betreffende datum is kosteloos en in dit geval zul je je geld retour krijgen, binnen deze 2 weken zijn we helaas genoodzaakt de workshopkosten in rekening te brengen als we deze plaats niet meer op kunnen vullen en heb je uiteraard recht op je workshoppakket. Deze kun je op komen halen in de winkel of je kunt deze tegen post.nl tarief thuis laten bezorgen. Hou er wel rekening mee dat onze workshops stap voor stap persoonlijk gegeven worden en er dus geen schriftelijke handleiding beschikbaar is.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 `t Scrap-Ateljeetje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel