24-06-2017 Disney Cropshop/VOL!

  

Op verzoek lassen we deze workshop (of eigenlijk: cropshop!) in! Natuurlijk is het ook een fantastisch thema, ik weet dat er heel veel liefhebbers zijn van Disney, en het album is gewoon te gek! Neem je foto's mee en ga lekker op je eigen manier en eigen tempo aan het werk met al die gave spulletjes die in je pakket zullen zitten, vandaar ook de naam *Cropshop*, het is geen stap-voor-stap-workshop, maar je gaat gewoon lekker aan de gang. Het is bovendien een stok achter de deur om nu eens daadwerkelijk die stapel geweldige foto's aan te vallen en er een supergaaf geheel van te maken! Mijn album zal tegen die tijd ook klaar zijn en ter inzage en inspiratie op tafel staan. Verder kun je gebruik maken van de Disney stansen- en stempels om zo de finishing touch aan je album te geven. Uiteraard zal ik deze hele dag erbij zijn om jullie met eventuele raad en daad terzijde te staan! Let wel: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar! Update: de workshop = vol!

Wanneer: 24-06-2017 van  10.00 tot 16.00 

Kosten: 42,50,-- incl. Disney-album, papier, voldoende embellishments, gebruik van Disney stempels- en stansen koffie en/of thee, wat lekkers en een eenvoudige lunch

Zelf meenemen: alle basismaterialen zoals snijmat, snijapparaat, mesje, potlood, gum, liniaal, inkt, dubbelzijdig tape, lijm, hoekpons etc.

 

 

Gastenboek

 • 08-04-2017 - Ha Elly,
  De sizzix dies net ontvangen!
  Dankje weer voor de snelle...  lees meer
 • 06-04-2017 - Hoi Elly,

  Ik heb nog wat papier gezien maar ik heb...  lees meer
 • 06-04-2017 - Hoi Elly
  Gisteren mn alfabet ontvangen. Blij mee!
  Dank je wel weer...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2017 `t Scrap-Ateljeetje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel